Cititi mesajul postat de @Anca07, pe care dv nu l-ati citit:
Data post: Miercuri, 30 Noiembrie 2011, 12:41
Subiect: Presedintele al asociatiei este chirias in bloc
Actualul presedinte al asociatiei ales de catre Adunarea Generala este chirias in bloc. Nu are delegatie de reprezentare din partea proprietarului si este remunerat in baza unui contract de mandat. Este legal ca un chirias sa fie presedinte al asociatiei de proprietari?
Adica aici in subiectul postat pe aceasta pagina la ora 12.37 intreaba de termenul de raspuns iar dupa 4 minute, deschide alta discutie in care spune ca presedintele este chirias. Nu revine pe aceasta pagina sa dialogheze cu noi, sa vedem pentru ce a facut sesizarea, daca contesta cumva sumele afisate..., ci deschide alta discutie. Din aceste doua mesaje eu pot crede ca a sesizat presedintelui ca nu este in drept a fi presedinte. Pai daca-i asa, nu-i normal sa te adresezi primariei sa faca ordine!? Cum sa ceri unui chirias sa-ti raspunda ca si un presedinte de asociatie de proprietari!? Sa se demaste, sa se predea, sa-si faca harachiri dupa ce l-ai ales necunoscand legea!?
Gasiti discutia pe adresa:
www.avocatnet.ro/content/for...
Sper ca ati inteles fara sa apelam, asa cum ati sugerat, la limba engleza. Cunosc limba engleza (scuze pentru celalti ca nu vreau sa ma laud, destui romani descurcandu-se acum chiar in alte 2-3 limbi), dar asa cum spuneti dv, nu este limba mea materna iar aici pe forum se discuta in limba romana. Daca participam la un test de engleza unde eu voi lua nota 8 iar dv nota 9, nu inseamna ca nu ne putem totusi intelege si descurca in lume.
Sper sa va reveniti, sa nu mai incercati a face ordine pe forum si sa dialogam prieteneste doar la subiect.
Multumesc pentru intelegere!