avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata facturii ptr. caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata facturii ptr. caldura

Buna seara,

Va rog sa-mi spuneti cum se face calculul caldurii ptr un ap.de 3 camere nedebransat de la RADET.
Cei care au centrale de apartament , ce procent platesc din caldura ptr trecerea tevilor prin ap. lor???..(daca se poate sa-mi specifiati si legea care specifica acest lucru) Acesti propietari chiar daca au centrala proprie nu participa la plata caldurii pe scara???
Administratora de la blocul nostru ptr. ca are centrala de ap. nu plateste nimic din caldura ptr. partile comune....si as dori sa stiu daca este corect acest lucru.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:52, 30 Noiembrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

probleme cu plata caldurii la bloc nikoleta_steliana nikoleta_steliana Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, fara repartitoare si am centrala de apartament pe gaze. Neavand repartitoare repartizarea caldurii la noi in bloc se face pe ... (vezi toată discuția)
Situatie asociatii proprietari caldura radet RIZEAFLORICA RIZEAFLORICA Multi adm.de imobile va roaga daca puteti sa ne lamuriti cu sistemul centralizat de alimentare cu energie termica raportata la apart. debransate de la ... (vezi toată discuția)
Despre noul?/vechi sistem de calcul al caldurii. ndan57 ndan57 Buna ziua, doresc sa ve explic despre ce este vorba la mine in bloc si daca se poate sa discutam... Blocul are 4 nivele cate 10 apartamente pe scara si 5 ... (vezi toată discuția)