avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACT DE MUNCA

BUNA ZIUA ,
sunt angajata la o firma cu contract de munca pe perioada nedeterminata , la 8 ore /zi , 40 ore / saptamana.
Exista vreo varianta in care angajatorul sa nu plateasca asigurarile sociale pentru contractul existent si doar pentru 6 sau 4 ore? Fara a mi se schimba conrtractul( adica nu exista nici un act aditional care sa modifice prevederile din contractul de munca)?
se poate ca angajatorul sa plateasca la finante mai putin doar pentru faptul ca nu are realizari?
Va multumesc!
Flavia
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:04, 1 Decembrie 2011
1. Din cei 544 lei nu mai platiti nimic dvs.
2. Din salariul brut, de 720 lei, vi s-au retinut impozitul si contributiile legale (care se vor vira de catre angajator) si a rezultat salariul net de 544 lei
Avand un salariu brut de 720 , dvs vi se retine din salariu sub forma de contributii si impozit suma de 176 lei , iar angajatorul plăteşte la bugetele de stat suma de 202 lei ... prin urmare, la bugetul de stat angajatorul va plati suma totala de 378 lei.
[ link extern ]

Din venitul net dvs nu platiti nimic ... acela este salariul pe care-l primiti dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul taxe diablo diablo Buna ziua, pentru un salariu brut de 720 de ron, ce suma reprezinta toate taxele sau mai bine zis care e suma neta care ramane dupa plata taxelor? Va ... (vezi toată discuția)
Care este datoria unui salariat la stat, cu salariul de 720 lei walyy walyy Am si eu o mica problema, pentru a nu fii inselata iar de catre fostul meu sef as dorii sa stiu ce datorii am eu ca si salariat fata de stat la salariul de 720 ... (vezi toată discuția)
Contributiile salariale si concediul de odihna AmaliaPopescu AmaliaPopescu 1)As dori sa aflu care este suma totala a impozitelor pe salariu adica platide de catre angajator si angajat(ex:720Lei salariul pe cartea de munca).Doresc sa ... (vezi toată discuția)