Buna ziua!
Am facut plangere impotriva rezolutiei de sup cu amenda adminstrativa in instanta, am avut prima infatisare. Dupa aceasta infatisare primesc refuzul prim-procurorului, acelasi si din instanta, evident mult peste termen, in care motiveaza ca din declaratia lui X (extrem de ciudata, caci nu se stia de ea, nu stiu cand a aparut) reiese ca nu am dreptate.
Merg la arhiva sa studiez dosarul care este foarte subtire, cautand sa aflu cine este aceasta persoana, am vazut aceasta declaratie anexata la final, fara numar de fila, fara data in care s-a dat. Citesc si innebunesc de soc. Era a unei persoane care nu a fost audiata (s-a considerat ca nu este necesar), chiar eu am specificat acest lucru in plangere si in cadrul anchetei. Cu aceasta pers. am discutat fix doua sec., doua cuvinte, iar acum dupa n- luni si-aminteste extrem de multe lucruri, toate false, de parca studiase dosarul, incercand sa demonteze toate argumentele mele si nu numai, ci si ale tuturor implicati in acest dosar. Adica compromite tot ce spun cei din dosar si face lumina intr-un final acest paznic.
Cum e posibil? Ce masuri pot lua impotriva acestei declaratii in instanta, se poate contesta?
Puteti invoca aceste argumente in fata instantei in dosarul privind plangerea dvs. impotriva rezolutiei de scoatere de sub urmarire penala. Puteti formula separat plangere penala pentru marturie mincinoasa.
Multumesc mult. Nelamurirea era daca pot adauga acte la dosar dupa incheierea anchetei si trimiterea ei la judec. Este extrem de grav, s-au folosit de actiunile mele, eu neavand aceasta posibilitate, pentru a-si justifica pozitia.
Sunt suficiente declaratiile paznicilor in cadrul anchetei? E normal sa se bazeze doar pe acestea, stiind ca acesti angajati spun exact ce doreste acuzarea? Mai clara era proba video, dar nu vor. Cand pot solicita aceasta proba? Multumesc.
Practic, am vreo sansa?
Probe
miranda
Buna ziua! Se pot cere imaginile de pe holul unei sectii de pol., relevanta ca proba, caci acestia nu stiu nimic, cu toate ca au asistat la scena cu un martor ... (vezi toată discuția)