Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

cimpazu 
	    	Utilizator

cimpazu 
	    	Utilizator	    

xerxes 
	    	Utilizator

xerxes 
	    	Utilizator	    

Iulian MANEA 
	    	Contabil

Iulian MANEA 
	    	Contabil	    

~ final discuție ~
 cimpazu	                   

buna ziua, am gasit acest text : In cifra anuala de afaceri de 119.000 lei se include si valoarea avansurilor facturate pentru livrari de bunuri si prestari de ... (vezi toată discuția)
	                    cimpazu	                   

buna ziua, am gasit acest text : In cifra anuala de afaceri de 119.000 lei se include si valoarea avansurilor facturate pentru livrari de bunuri si prestari de ... (vezi toată discuția)

coltex	                   

Buna dimineata! Varog sa ma lamuriti cu o problema; Daca un PFA a taiat o factura pe luna Decembrie 2009 si a incasat-o in luna ianuarie, eu contabilizez ... (vezi toată discuția)
	                    coltex	                   

Buna dimineata! Varog sa ma lamuriti cu o problema; Daca un PFA a taiat o factura pe luna Decembrie 2009 si a incasat-o in luna ianuarie, eu contabilizez ... (vezi toată discuția)

roxu69	                   

Contul 7582 intra in cifra de afaceri pentru plafonul de tva? (vezi toată discuția)
	                    roxu69	                   

Contul 7582 intra in cifra de afaceri pentru plafonul de tva? (vezi toată discuția)