avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 735 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cerere de asistare a invinuitului/inculpatului in ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cerere de asistare a invinuitului/inculpatului in cursul urmaririi penale si participarea la toate actele de urmarire penala

Buna seara!
Am de redactat o cerere de asistare a invinuitului/inculpatului in cursul urmarii penale in calitate de avocat si de participare la toate actele de urmarire penala.
N-am nicio idee cum se face, iar un model nu gasesc! #-o
Ma ajuta cineva??:(
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:16, 2 Decembrie 2011
Se incepe gospodareste cu art. 171 si completat cu art.172 c.proc.pen. Succes!
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
Silvia Renate Mihai , Avocat
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Subsemnatul x in calitate de avocat ales al inv./inc. dupa caz, in dosarul penal nr. x, solicit prin prezenta cerere sa incuviintati ca in temeiul art 172 c.pen.sa asist la toate actele de urmarire penala efectuate in prezenta cauza.
Cererea se depune la organul de cercetare respectiv si pe un exemplar care ramane la dvs., se ia viza acestuia de primire a cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Audierea martorilor in faza de urmarire penala alexandra.a1404 alexandra.a1404 As dori sa stiu daca audierea martorilor in faza de urmarire penala este obligatorie a se face in prezenta inculpatului sau a reprezentantului acestuia, atita ... (vezi toată discuția)
Obligatii organ de c.p. cristiursa cristiursa organul de cercetare penala este obligat sa aduca la cunostinta avocatului invinuitului data efectuarii unui act de cercetare penala spre ex audiere martor sau ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri cristiursa cristiursa 1daca nu e inceputa urmarirea penala organele de urmarire sunt obligata sa aduca la cunostinta unei persoane dreptul de a avea aparator spre ex. luarea unei ... (vezi toată discuția)