avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Baza de date - Luare fara acord si vanzare
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Baza de date - Luare fara acord si vanzare

aveam un forum pe numele meu si mi-a furat baza de date si scriptul meu facut de mine propriu si acel individ mi-a luat datele din contul de client de la ei de pe site , el fiind in staff-ul acelui site.. este un site de gazduire web desi am luat legatura cu administratorul nu a facut nimica si acuma este in echipa lui ...

as dori sa stiu daca se incadreaza la o fapta penala sau daca are rost sa merg la politie
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2011
Drunx, utilizator
Cel mai recent răspuns: Drunx , utilizator 17:34, 4 Decembrie 2011
Ati achitat acest serviciu sau este unul gratuit?
Daca siteul este un domeniu inregistrat cunoscut... atunci mai aveti sanse...
am bagat si bani in contul lor de pe alt site .. eu doresc sa depun o plangere impotriva acelui invid care a sustras datele de acolo fara sa-mi ceara acordul si imi spune intr-un ticket ca
daca eu i-am dat teapa cik cu tema care nu i-am facuto si cai tin reclama pe forum pentru 1 euro.... asa a luat si el cu imprumut datele din cont..
Daca serviciile sunt platite si dupa cum mentionati ca datele au fost sustrase abuzib atunci puteti actiona in judecata administratorii siteului.
O sa merg sa vad ce pot face nu vreau sa ma duc eu prin curtile de la judecatorii da macar o amenda usturatoare poate le vine mintea la cap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont business - nevoie de firma? AlbertoMitroi AlbertoMitroi Salutare, am si eu o nelamurire, daca vreau sa folosesc whatsapp, facebook, Instagram business, am nevoie de o firma? Vreau sa vand niste ornamente de gradina ... (vezi toată discuția)
Amenintare - administratorul saitului ma acuza ca am clonat saitul lui Lung Elena Lung Elena Am o 'mica, mare problema', detin un website (numele de domeniu precum si contul de gazduire sunt cumparate de mine si pe numele meu cu acte in regula) , ... (vezi toată discuția)
Inselatorie pe internet Aleex123 Aleex123 Buna Ziua, nu prea sti cum sa va explic situatia ca sa intelegeti, Luna trecuta am potat un anunt pe un forum de IT, ca sunt interesat sa cumpar un cont pe ... (vezi toată discuția)