avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... rejudecare cauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

rejudecare cauza

La rejudecarea unei cauze (decizie casata in recurs), in calitate de parat, pot propune probe noi in aparare? Mai sunt citat?
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 20:55, 2 Decembrie 2011
Vet fi citat ,insa instanta de rejudecare este obligata sa respecte recomandarile instantei de casare.Daca in considerente este mentionata necesitatea administrarii unor probe atunci veti administra ,daca nu sunt prevazute nu veti putea administra.Cititi decizia de casare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deciziile posibile luate de curtea de apel Ioana1919 Ioana1919 As dori sa stiu ce decizii poate lua Curtea de Apel intr-un proces civil in care prima instanta (Tribunalul Bucuresti) a respins ca neintemeiata actiunea ... (vezi toată discuția)
Motive noi la rejudecare adinutza.2008 adinutza.2008 Pot invoca inaintea instantei si alte motive pentru admiterea actiunii, avand in vedere ca acum dosarul se afla in stadiul de rejudecare ? Imi dau seama ca nu ... (vezi toată discuția)
Casare cu trimitere daca am mai avut un recurs in proces? seldom seldom Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: Daca pe fond a fost constatata perimarea cererii de chemare in judecata, am facut recurs si am ... (vezi toată discuția)