Interesul societatii ar fi intotdeauna sa limiteze costurile asa ca vor acorda consiliere celui pentru care trebuie sa plateasca mai putin. In cazul in care este doar actiunea acestuia nici macar nu se vor implica... din punctul lor de vedere fiind o pierdere de timp... s pana la urma daca ar castiga cu atat mai bine ca platesc ei mai putin. Nu au interes sa va acorde consiliere dumneavoastra.
georgianbuzau a scris:
Ideea este ca amandoi aveam asigurare la aceeasi firma,doar ca diferenta era pagubele accidentului la mine in jur de 17 mil lei vechi iar la el in jur de 6-7 mil. lei vechi.Normal ar fi daca ii acorda lui consultanta juridica sa i-mi acorde si mie.nu?Am gasit pe siteul judecatorie dosarul si in el scrie: "Solutii:fata de lipsa de procedura cu asiguratorul"
ce vrea sa insemne asta?
Mai jos aveti ce am primit in citatie:
"T. Georgian cu ultimul domicliu in Strada..Judet Buzau, ap..nr..este chemat in aceasta instanta,camera sala 1 ,cc20s, in ziua de 12 decembrie 2011 ora 09:00 in calitate de intimat,in proces cu Inspectoratul De Politie in calitate de intimat pentru Fond-plangere contraventionala."