avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii imposibilitate intrare in cont
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

imposibilitate intrare in cont

acum 2 ani am fost banat, pe alt username, dupa care nu am mai intrat pe site panul acesta.
uitind parola, am apelat la butonul de recuperare parola, dupa care am primit o parola prin mail, insa aceasta nu a functionat. am repetat aceasta procedura de mai multe ori, insa fara succes.
mentionez ca am vrut sa intru in cont pentru a-l sterge definitiv.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 23:25, 5 Decembrie 2011
probabil ati fost banat definitiv
in acest caz, de ce se mai reproseaza ca am doua conturi, odata ce nu pot folosi unul dintre ele ?
Buna seara,

Va sterg eu contul in cauza si o sa va banez contul prezent. E ok asa?

O seara buna.
tot nu raspundeti la intrebare, domnule administrator ...
DACA NU OFERITI POSIBILITATEA UNUI USER SA INTRE IN CONT CA SA-L STEARGA (desi oferiti parole de recuperare a contului care nu pot fi folosite), DE CE II MAI REPROSATI CA ARE DOUA CONTURI ???
PS:
1. nici nu ma astept sa raspundeti la obiect, ci sa treceti direct la fapte ... la banarea contului prezent
2. username-ul actual este una dintre parolele oferite de site pentru recuperarea contului respectiv, dar inutile pentru intrarea in respectivul cont
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2011
cangur_albastru37, utilizator
V-am raspuns cat se poate de clar. Dar faptul ca sunteti iute la manie va face sa reactionati asa cum o faceti. De fapt, daca tot am ajuns sa discutam, m-ar bucura daca mi-ati lamuri si mie o intrebare. Ce va face sa reveniti in acest forum?

Pentru ca, daca am parcurge mesajul dumneavoastra anterior, am intelege ca reveniti doar sa va stergeti contul anterior, dupa care o sa ne ignorati. Si am mers mai departe pe rationamentul dumneavoastra, v-am respectat dorinta si m-am oferit sa va ajut: sa sterg contul si sa va banez contul actual.

Apoi, raspunsul dumneavoastra mi-a confirmat altceva. Faptul ca nu vreti sa stergeti un cont, ci o sanctiune. Si nici asta nu mi se pare ciudat, ci altceva. Faptul ca, desi sunteti iute la manie si pare ca aveti o problema cu autoritatea, reveniti mereu in forum. Si asa ajungem la intrebarea mea: ce va face sa reveniti?

Daca as merge mai departe cu analiza mea, m-as gandi ca va face sa reveniti aici ideea ca va doriti sa aratati oamenilor din acest forum si aceasta comunitate faptul ca aveti informatii solide si ca sunteti un om care poate da raspunsuri de calitate. Ori reputatia nu se poate cladi cu username-uri care se schimba in fiecare luna. E nevoie de unul care sa reziste mai multa vreme si sa poata fi asociat cu profesionalismul raspunsurilor dumneavoastra.

Asa ca revin iar la intrebare: de ce reveniti in forum?

Eu nu ma trezesc dimineata cu dorinta sa mai banez pe cineva. Banez doar utilizatorii care sar calul, asa cum dumneavoastra ati facut in mai multe randuri. N-am nicio problema nici sa revoc banarea dumneavoastra si sa nu mai jucam acest joc de-a cangurul si ursul panda, dar astept sa-mi promiteti ca nu mai intrati in polemici cu moderatorii forumurilor in care dati raspunsuri.

Ce ziceti?

PS
Scrisul cu majuscule e nepoliticos in mediul online. E echivalentul strigatelor din viata reala.
Ma bucur ca va plac parolele noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire taxa judiciara de timbru ContSters320642 ContSters320642 Buna ziua . Rog respectuos sa ma lamuriti in urmatoarea problema :reclamanta a fost scutita integral de la plata TJT , parata a fost scutita doar la jumatate ... (vezi toată discuția)
Atribuire parola tamporara?! Alina Cassandra Dobre Alina Cassandra Dobre Astazi am primit un asemenea mail in care mi se atribuia o parola temporara, desi nu am cerut-o. Este normal?!?! (vezi toată discuția)
Subiecte ContSters173331 ContSters173331 buna seara am o rugaminte : cum pot sa sterg subiectele dezbatute de mine in acest site ( pe google daca introduc numele meu apar subiectele din acest site ) ... (vezi toată discuția)