Marian Senchiu 
	    	Avocat

Marian Senchiu 
	    	Avocat	    

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

giv 
	    	Utilizator

giv 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ada h	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)
	                    ada h	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O persoana foarte apropiata a comis un accident auto (incalcase linia continua si s-a ciocnit ... (vezi toată discuția)

Lui25	                   

Prietenul meu a avut un accident era pe motor si o duba nu ia dat prioritate. In urma acestui accident a facut 4 operatii. Una la picior(2 fracturi) unde i ... (vezi toată discuția)
	                    Lui25	                   

Prietenul meu a avut un accident era pe motor si o duba nu ia dat prioritate. In urma acestui accident a facut 4 operatii. Una la picior(2 fracturi) unde i ... (vezi toată discuția)

radu_sas	                   

Buna ziua! Acuma o luna am fost accidentat de un sofer de taxi pe trecerea de pieton  provocandu-mi un traumatizm cranian(leziuni primare) plus alte leziuni ... (vezi toată discuția)
	                    radu_sas	                   

Buna ziua! Acuma o luna am fost accidentat de un sofer de taxi pe trecerea de pieton  provocandu-mi un traumatizm cranian(leziuni primare) plus alte leziuni ... (vezi toată discuția)