avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1504 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Stergere cont consultant...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Stergere cont consultant...

Buna
Nu stiu din ce cauza mi-a fost sters profilul de Consultant. In acest moment mai pot fi doar Utilizator.
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 20:45, 6 Decembrie 2011
Contactati prin mp administratorul forumului
Da... multumesc... am solicitat ajutorul unui moderator si al admin-ului. Am sa astept solutia acestuia.
Banuiata mea este ca nu este vb decat de o problema tehnica.
Nu este nimic ce nu se poate remedia. Deasta s-a inventat tehnologia ca sa ne incurce si sa ne descurce dar mai e nevoie si de cate o mana priceputa.
Buna ziua,

In momentul in care v-ati creat cont de consultant, ati acceptat faptul ca trebuie sa completati datele de acolo in integralitate. Cu alte cuvinte, orice tip de cont care contine nume de genul Ion B sau alte forme prescurtate, incalca regulamentul de functionare a catalogului.

Aceste conturi se dezactiveaza automat de catre sistem.

Daca v-ati aflat in aceasta situatie, atunci explicatia este cea de mai sus. Va putem reactiva contul de consultant, dar cu promisiunea dumneavoastra ca veti completa toate datele in cel mai scurt timp.

Multumesc anticipat.
Multumesc pentru raspuns....
Banuiam ca ceva nu este in regula deorace s-a intamplat de doua ori.
Doresc reactivarea contului si am sa completez datele conforme.
Nu am stiut ca nu pot folosi aliasul ales de mine.

O seara buna
Am corectat datele atat la utilizator cat si la crearea profilului de consultant insa in momentul in care fac login acesta dispare si o iau de la capat.
Nu ramane activ.
Este o solutie sa sterg contul si sa il inregistrez iarasi sau trebuie sa primesc aprobare pentru reactivarea contului dupa cum ati precizat anterior ?

Alin Popescu a scris:

Buna ziua,

In momentul in care v-ati creat cont de consultant, ati acceptat faptul ca trebuie sa completati datele de acolo in integralitate. Cu alte cuvinte, orice tip de cont care contine nume de genul Ion B sau alte forme prescurtate, incalca regulamentul de functionare a catalogului.

Aceste conturi se dezactiveaza automat de catre sistem.

Daca v-ati aflat in aceasta situatie, atunci explicatia este cea de mai sus. Va putem reactiva contul de consultant, dar cu promisiunea dumneavoastra ca veti completa toate datele in cel mai scurt timp.

Multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Utilizatori-consultanti- avocati ContSters325089 ContSters325089 Buna ziua! Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul ... (vezi toată discuția)
De ce s-a transformat contul meu din consultant in utilizator ? Aloysia Aloysia Buna ziua , Pana ieri contul meu pe acest site era de consultant, astazi am observat ca este de utilizator. Ce s-a intamplat? de ce s-a schimbat fara sa fiu ... (vezi toată discuția)
Pentru administrator site piciul piciul buna ziua, sotia mea are un cont creat pe acest site cu usser-ul MIV , si de cateva zile in momentul in care vrea sa acceseze contul ei primeste mesaj ca ... (vezi toată discuția)