avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 744 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Sugestii şi reclamaţii Utilizatori-consultanti- avocati
Discuție deschisă în Sugestii şi reclamaţii

Utilizatori-consultanti- avocati

Buna ziua!
Cu riscul de a mi se sterge topicul,as dori sa stiu daca avocatii de pe acest form chiar sunt avocati.Am citit cuvant cu cuvant regulamentul acestui site.Cum dovedesti ca esti avocat cu acte in regula?Este corect ca un consultant/avocat sa te abordeze in privat,sa ti trimita o invitatie de prietenie apoi sa ti ceara sa l recomanzi pe forum doar ptr simplu fapt ca te a aplaudat?Ii accepti invitatia,si ii ceri consultanta,dar pana la consultanta are rugamintea sa i fac recomandare.Dupa recomandare ii cer consultanta si zice ca l depaseste situatia.
Ramane la aprecierea moderatorului daca topicul meu incalca regulamentul.
Puteti verifica foarte usor daca persoanele care va abordeaza sunt avocati pe site-urile barourior. Daca nu sunt, formulati o sesizare si e bine sa anuntati si administratorii acestui site, intrucat avocatnet se lupta de cativa ani sa isi obtina o prestanta pe piata de profil si chiar o are!
V-a deranjat ca il depaseste situatia? Ar trebui sa apreciati ca a fost macar corect, pana la urma un avocat nu poate sa le stie chiar pe toate, are si el anumite domenii in care profeseaza.
Buna ziua,

Ati spus ca ati citit Regulamentul. Acolo precizam:


Niciunul dintre consultantii inscrisi in Catalog nu au o relatie contractuala cu Avocatnet.ro. Raspunsurile lor sunt voluntare. Avocatnet.ro nu testeaza si nu monitorizeaza calitatea declarata a consultantilor inscrisi in Catalog si nici competentele acestora, de aceea va invitam sa discerneti singuri asupra oportunitatii de a incheia un contract de consultanta cu o anumita persoana. Listarea unui consultant in Catalogul Avocatnet.ro nu poate fi considerata ca fiind o recomandare a acestui consultant de catre Avocatnet.ro.

Inainte de a folosi informatiile cuprinse in aceste profile pentru a face o investitie sau orice alta actiune care implica folosirea de interese, fonduri sau resurse proprii sau alte unor terti, va invitam sa discerneti asupra corectitudinii lor. Imaginea construita de informatiile prezentate public de o persoana poate fi uneori diferita de realitate.


Majoritatea consultantilor sunt profesionisti in adevaratul sens al cuvantului, adica au pregatirea corespunzatoare domeniului sau domeniilor afisate in profil. Ceea ce ne povestiti dvs. se numeste Goana dupa rating. Sigur ca ne-am dori ca astfel de lucruri sa nu se intample insa nu avem cum sa le impiedicam.

O zi frumoasa.
D-le avocat Patrascu,nu m a deranjat faptul ca a spus ca l depaseste,ci faptul ca mi a cerut foarte multe detalii in repetate randuri.Putea sa spuna in cateva cuvinte ca nu are experienta in domeniul respectiv.Pai ratingul asa se castiga,prin santaj?"imi dai,iti dau"?Am recomadat avocati,consultanti,moderatori ptr ca am cosiderat ca merita nicedecum cu ceva la 'schimb".
Nu contesc calitatea celorlalti consultanti aceia care formeaza o majoritate.M am lovit de restul majoritatii care nu par a fi profesionisti.
Multumesc adminului pentru implicare.
O zi buna si dvs!

@sdianaviolina
Da,l am verificat pe site ul baroului si nu figureaza ca avocat,dar putin conteaza in momentul de fata veridicitatea acestui"avocat".Mi ar placea sa putem avea incredere cui ne adresam,si cui dam informatii.

[Timp de 30 de minute de la postare aveti posibilitatea sa completati sau sa corectati un mesaj folosind butonul Editeaza. Nu este de dorit ca in interiorul acestui interval sa postati mesaje consecutive.]
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Ares-3, moderator
Daca exista astfel de situatii regretabile, gasesc ca ar fi util totusi o verificare minima din partea avocatnet a celor care isi trec aceasta calitate in mod fraudulos la profil.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iulie 2014
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat

Alte discuții în legătură

Sugestie: renunþarea la sistemul de notare a activitãþii consultanþilor care doresc aceasta (renunþarea la rating) Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Vă rog frumos să aveţi în vedere, în viitor, crearea posibilităţii de renunţare la rating pentru consultanţii care doresc aceasta. Motivele, pe ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Despre regulile forumului Segarcea Segarcea Constat ca una din reguli este ca mentionarea numelor persoanelor fizice in mesajele din Forum este interzisa. Ce se intampla daca aceasta regula este ... (vezi toată discuția)