avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1217 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... De ce s-a transformat contul meu din consultant in ...
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

De ce s-a transformat contul meu din consultant in utilizator ?

Buna ziua ,
Pana ieri contul meu pe acest site era de consultant, astazi am observat ca este de utilizator. Ce s-a intamplat? de ce s-a schimbat fara sa fiu anuntata?
Cel mai recent răspuns: Alin Popescu , administrator 01:35, 10 Ianuarie 2010
Buna seara,

Inactivam regulat conturi ale unor consultanti care nu dau decat date incomplete in contul lor de consultant. Exemplu: "ion p.", "gheorghe m", etc. Mai inactivam si consultantii care isi definesc nume generice, de genul "avocat" sau "contabil" sau "firma".

Daca va aflati in unul din aceste cazuri, atunci este foarte probabil sa fi fost inactivat contul dvs. de consultant din aceasta cauza. Daca promiteti ca veti completa luni restul datelor din contul de consultant, in cursul diminetii de luni va fi reactivat contul.

Multumesc.
Ultima modificare: Duminică, 10 Ianuarie 2010
Alin Popescu, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stergere cont consultant... Insurance Logistics Team Insurance Logistics Team Buna Nu stiu din ce cauza mi-a fost sters profilul de Consultant. In acest moment mai pot fi doar Utilizator. (vezi toată discuția)
Stergerea contului daca nu este utilizat o perioada mai mare !!! ELENA SCUMPU ELENA SCUMPU De exemplu persoana respectiva fie ca persoana juridica sau fizica sau orice fel de organizare in momentul in care da ... (vezi toată discuția)
Cum aflu platile, nu cheltuielile si cum generez un flux de numerar folosind balanta contabila? Sonlic Sonlic Pentru a afla efectiv ce plati au fost facute in decursul unei perioade ce conuri contabile trebuie adunate/scazute, etc.? Prin plati ma refer la suma totala ... (vezi toată discuția)