avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme dupa operatie apendicita
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme dupa operatie apendicita

Buna, am un angajat pe post de ospatar care vrea concediu medical fiindca are dureri de apendice. In cazul cand nu se opereaza inseamna ca vrea sa stea acasa de sarbatori(operatia fiind singurul remediu in aceasta situatie), iar daca se opereaza, o perioada de 3 luni cel putin nu va putea lucra deoarece restaurantul are etaj si acesta nu va putea urca sa serveasca clientii. Avand in vedere ca este o perioada grea pentru toata lumea, inclusiv pentru angajator(mentionez ca luna trecuta am fost nevoit sa fac disponibilizari), vreau sa stiu care este solutia pentru a nu plati un angajat pentru perioada care nu poate muncii.Nu am nicio problema sa-l platesc pe perioada legala a concediului medical, insa recuperarea depinde de fiecare individ in parte, si mai exista riscul dupa ce-l platesc toata aceasta perioada, angajatul sa-si dea demisia sau sa plece prin transfer.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 12:14, 5 Decembrie 2011
transferul nu mai exista.
concediul medical va suspenda orice decizie . prin urmare va trebui sa-i platiti concediul medical iar sumele le veti recupera , ulterior de la CNAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata concediului medical MadaPanait MadaPanait In urma unui anevrism abdominal cu rupere de aorta, tatal meu este in concediu medical. Operatia a avut loc in 24 august. Operatia fiind destul de grea la fel ... (vezi toată discuția)
Neplata salariului- cum pot sa dau in judecata patronul? victoria0304 victoria0304 Buna ziua, Am o intrebare legata de neplata salariului. Sunt studenta si pe timpul vacantei de vara am decis sa ma angajez. M-am angajat din data de ... (vezi toată discuția)
Incetare cim consumcoopganesti consumcoopganesti Buna ziua In octombrie 2012 angajam a doamna pe post de ospatar, cu contract pe perioada nedeterminata, perioada de proba de 90 zile. Dupa aproximativ o luna ... (vezi toată discuția)