avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... refuz anulare penalitati si dobanzi de intarziere CASS
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

refuz anulare penalitati si dobanzi de intarziere CASS

Sunt Pfa si nu am avut contract cu CASS.
Luna trecuta am primit somatie de plata pentru datorii si penalitati aferente 2006.
Am fost la CASS si am facut cerere pentru stabilirea debitului si mi-au spus ca nu ma incadrez in cei care beneficiaza de facilitati deoarece nu am avut contract cu Casa .
Adica pot beneficia de facilitati cei care au datorii stiute ,in baza contractului cu Casa, de ani de zile, iar cel care doreste sa-si stinga creantele acum, pentru ca in tot acest timp (5ani) nu am primit nicio instiintare de la ei nu pot beneficia de aceste facilitati?
Ce mi se poate intampla daca nu platesc decat creanta si 1/2 din dobanzile de intarziere?
Cel mai recent răspuns: George David , Contabil 19:00, 5 Decembrie 2011
Se poate proceda la executarea silita a bunurilor si disponibilitatilor banesti din conturile bancare conform Codului de procedura fiscala. In cazul PFA se raspunde si cu bunurile personale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitati og.30/2011 camicami camicami Buna tuturor, referitor la facilitatile prevazute in OG.30/2011 si modul lor de aplicare conf.OMFP 2604/2011, eu inteleg ca beneficiaza de aceste prevederi ... (vezi toată discuția)
Contributia la sanatate pentru pfa marius228 marius228 Buna! As mai avea o nelamurire cu cas-ul la PFA.(eu fiind taximetrist) Avand in vedere ca am fost informat abia la sfarsitul anului 2011 ca am datoria de a ... (vezi toată discuția)
Contributie cass pt pfa - plata retroactiva emanuela_lucaci emanuela_lucaci Buna ziua, Din cate am citit pe acest site cred ca s-a mai discutat acest subiect insa mie tot nu imi este clar. Mama mea are un PFA si acum un a primit ... (vezi toată discuția)