Buna seara .
Fratele meu sa dat pe gheata si cand vroia sa plece la scoala a alunecat si a cazut el a dat sa se ridice era in fund pe jos ,si atunci a venit o soferita si la luat in plin . Lau scos 3 persoane de sub masina soferitei.Maine face 1 saptamana de cand este in spital ,trebuie operat ,e destul de grav.Doamna sofer este grefier la judecatorie si sar putea sa scape basma curata.In acest caz?Ce trebuie facut?Despagubirile ea le suporta?Daune morale ?Mai multe detalii daca ati putea sa imi spuneti,eu maine vreau sa ma duc la politie sa vad cum decurge ancheta si ce au scris pe acolo.Ce intrebari ar trebui sa le pun?Va multumesc frumos.
Culpa comuna
Carina. Ada
Fratele meu a avut parte de un accident rutier zilele trecute. Se afla pe un drum cu cate 2 benzi pe fiecare direcție de mers si voia sa vireze stanga pe un ... (vezi toată discuția)
Calculare viteza
tsn
va rog mult sa ma ajutati in calcularea aproximativa a vitezei de rulare a unui autoturism de capacitate 993cm , avind in vedere ca autoturismul este echipat ... (vezi toată discuția)