avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... versiune noua Revisal luna noiembrie?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

versiune noua Revisal luna noiembrie?

Daca in noiembrie au aparut modificari la Revisal( conform H 1105/2011) , cum se completeaza modificarile in revisalul din august. Mai precis , am o societate unde sunt sporuri de 5% pentru sambata si duminica, acestea nu au fost intorduse pentru ca nu sunt permenenete. Se face o actualizare la Revisal? Cum? Nu stiu ce trebuie sa fac. Va rog nu treceti peste intrebarea mea. Si nu stiu daca sunt inteleasa.
Cel mai recent răspuns: draganmariana , utilizator 14:22, 6 Decembrie 2011
Urmare a modificarilor aduse prin HG nr.1105/2011, Inspecţia Muncii va publica o nouă versiune a specificaţiilor tehnice de completare a registrului precum şi a aplicaţiei Revisal.
Pana la data actuala nu s-a publicat o noua versiune a programului sau un patch de actualizare a variantei existente.
multumesc frumos pentru promptitudine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 2011 dumi32 dumi32 Fiind o institutie publica de stat si avand in pastrare cartile de munca si dreptul de a complta in ele as dori sa va intreb ce se va trece in programul ... (vezi toată discuția)
Revisal nou - sporuri atenastef atenastef Buna ziua, O intrebare referitor la sporurile care trebuiesc introduse in Revisal 5.0.6. . societatea noastra acorda : - spor de fidelitate, procent in ... (vezi toată discuția)
Revisal ContSters159916 ContSters159916 Trebuie sa rectific ceva la un contract al unui salariat. Cum export fisierul din Revisalul Nou? Care este procedura?Mentionez ca i am facut corectia in ... (vezi toată discuția)