avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori VALOARE ACTIUNI SIF OLTENIA
Discuție deschisă în Bursa de valori

VALOARE ACTIUNI SIF OLTENIA

UNDE MA POT ADRESA PENTRU VINZAREA UNOR ACTIUNI LA SIF OLTENIA=D>
Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 02:43, 19 Decembrie 2011
Acest emitent e cotat la cateboria I a bursei. Pentru a va putea vinde actiunile detinute, contactati o societate de valori mobiliare, care are dreptul sa tranzactioneze aceste titluri de valoare.
[ link extern ]
Sfatul meu este sa nu faci prostia sa le vinzi acum . O actiune sif 5 se vinde la peste 5 roni bucata daca ai destula rabdare . acum pe timp de criza majoritatea actiunilor de la Bursa de valori Bucuresti sunt mult cazute .Unele de 3-4 ori chiar sub pretul nominal . Imediat ce se vor linisti apele pe pietele financiare externe pretul actiunilor listate la Bursa de valori Bucuresti va exploda pur si simplu . Abia atunci va puteti gandi la o eventuala vanzare. In jargonul traderilor exista o vorba :vinde sus si cumpara jos. Acum piata este jos si e de cumparat nu de vandut.
bgina a scris in topic nou, pe care l-am sters:

multumesc pentru sfat =D> =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare actiuni sif blackjack blackjack Buna ziua, As dori sa vand 6000 actiuni SIF Muntenia. Cum trebuie sa procedez si care este pretul acestora? (vezi toată discuția)
Actiuni sif oltenia stancea stancea as vre sa vind actiuni sif oltenia mentionez ca sunt din vilcea si nu stiu unde se vind si cit costa o actiune mai mentionez ca am 1000 actiuni.ma puteti ... (vezi toată discuția)
Dividente si actiuni vaspa vaspa Detin un Certificat de actionar de la marea privatizare. Cum as putea afla daca sunt de luat dividente pe actiunile respective, cu precizarea ca pana acum nu ... (vezi toată discuția)