avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din CIC

Buna ziua,
am si eu o serie de nelamuriri cu privire la reintoarcerea din CIC:
1) data de reintoarcere este data urmatoare datei de nastere a copilului ( de ex copil nascut in 17 ianuarie, va trebui sa ma intorc la munca in 18 ianuarie)?
2) in afara de cererea de reintoarcere din CIC catre angajator ( dupa efectuarea celor 2 ani legali) , mai trebuie sa depun vreun dosar la primarie pentru incetarea platii indemnizatiei CIC ? Dar pentru modificarea valorii alocatiei?
3) daca eu am nascut in 17 ianuarie 2010 caror legi ma supun referitoare la reintoarcerea din CIC dupa 2 ani si care sunt prevederile legale dupa reintoarcere? Auzisem ca nu mai exista CCMN si este ceva legat de un CCM la nivel de unitate sau de ramura/ domeniu de activitate. Eu ca meserie sunt arhitect.
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:07, 8 Decembrie 2011
Intr-adevar, ati inteles corect ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cic si perioada de reintegrare angajat001 angajat001 buna ziua, un caz social, parinte unic intretinator al unui minor, s-a reintors din concediul de crestere copil la expirarea celor 2 ani, a fost informat ca ... (vezi toată discuția)
Obligatia de a te reangaja dupa concediul de ingrijire copil 2 ani IULIA I IULIA I Buna ziua, am si eu o nelamurire. E obligat patronul sa te primeasca la servici dupa efectuarea concediului de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani, conform ... (vezi toată discuția)
Ce perioada este firma obligata sa ma tina dupa intoarcerea din cresterea copilului? DAnka DAnka Buna ziua, Sunt o mamica care a nascut in martie 2010 si am stat 2 ani acasa in CC. Acum trebuie sa ma intorc la munca dar firma m-a anuntat ca nu mai are ... (vezi toată discuția)