Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

Antoanela Geaman, Avocat
 Antoanela Geaman, Avocat 	
			~ final discuție ~
 anya88	                   

Buna seara!
Am achizionat acum ceva timp o excursie printr-o agentie de turism..insa recent li s-a retras licenta deoarece nu aveau o polita de asigurare.
Am ... (vezi toată discuția)
	                    anya88	                   

Buna seara!
Am achizionat acum ceva timp o excursie printr-o agentie de turism..insa recent li s-a retras licenta deoarece nu aveau o polita de asigurare.
Am ... (vezi toată discuția)

gigstanescu	                   

Buna ziua,
In urma cu 2 luni  am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)
	                    gigstanescu	                   

Buna ziua,
In urma cu 2 luni  am contractat o excursie in Turcia prin intermediul unei agentii de turism pt. mine si sotie. Am platit toata suma cu 21 zile ... (vezi toată discuția)

euvictoria	                   

Buna ziua, am cotractat din decembrie o excursie in Egipt cu plecare din 16 martie 2020.Datorita pandemiei de coronavirus doresc sa aman datele excursiei, dar ... (vezi toată discuția)
	                    euvictoria	                   

Buna ziua, am cotractat din decembrie o excursie in Egipt cu plecare din 16 martie 2020.Datorita pandemiei de coronavirus doresc sa aman datele excursiei, dar ... (vezi toată discuția)