avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radiere autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radiere autoturism

Buna ziua!

As dori sa scot din circulatie masina personala prin radiere.
Nu doresc sa o duc la un centru de dezemembrari ci vreau sa o pastrez intrun garaj/curte etc.
Stiu ca este necesar un document prin care sa ateste ca masina va fi acolo si nu pe un drum public .
Intrebarea mea este: spatiul respectiv trebuie sa fie neaparat pe numele meu sau pot sa aduc un document cu un anume spatiu si sa declar pe propria raspundere ca masina va stationa acolo?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: kirilic , utilizator 20:27, 7 Decembrie 2011
Sigur ca da!
Cred ca in cel mai rau caz am sa ma zbat sa optin un loc de parcare,undeva in bucuresti,cred ca este cea mai "ieftina" solutie.
Bine,asta daca mai exista locuri de parcare valabile si ce documente sunt necesare pt a obtine unul,ce taxa si cat timp pierdut si asteptat.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Decembrie 2011
kirilic, utilizator
kirilic a scris:

am sa ma zbat sa optin un loc de parcare,undeva in bucuresti,cred ca este cea mai "ieftina" solutie.

Mai exista varianta depozitarii vehiculului in spatiile special amenajate de la nivelul fiecarui sector

Nu cred ca stiu la ce anume va referiti, Puteti detalia putin va rog?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto la cererea proprietarului si scutire de la impozit DumitruLila DumitruLila Buna ziua! Ce trebuie facut ca sa poti sa scoti o masina de la Administratia Financiara adica sa nu o mai ai in rol si sa nu mai platesti impozit? ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism tla tla daca radiez un autoturism din circulatie la cerere, avand documente eliberate de la primarie ca posed spatiu de depozitare, mai platesc in continuare impozitul ... (vezi toată discuția)
Acte necesare radiere dupa vanzare epava daemmon daemmon Vreau sa vand epava rezultata dintr-o dauna totala, cumparatorul fiind o firma de dezmembrari. Am inteles ca pentru scoaterea de la plata impozitului este ... (vezi toată discuția)