avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor !!!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor !!!

Ii rog pe toti cei care au cunostinte despre rezolvarea problemei mele sa lase un mesaj, un sfat, o lege, ceva.. si va multumesc frumos .
Urmeaza sa primesc prin vanzare-cumparare de la o ruda un teren pentru a-mi construi o casa. Problema mea este ca, chiar daca terenul este in interiorul localitatii, este extravilan si nu stiu cati ani mai dureaza pana cand primaria va rezolva problema. De acee am decis sa ma interesez cum as putea face sa construiesc o locuinta pe acest teren. Am auzit ca as putea face o documentatie pentru scoaterea terenului din circuitul agricol, dar inca nu stiu mare lucru despre toate detaliile acestei proceduri.
Va rog daca poate cineva sa imi dea sfaturi, detalii si idei despre ce ar trebui sa fac, ce pasi sunt de urmat si cam cat costa in timp si bani fiecare procedura.
MULTUMESC ANTICIPAT CELOR CARE VOR RASPUNDE !!
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 07:38, 9 Octombrie 2008
Va trebui sa stuydiati serios legislatia circulatiei terenurilor sau sa apelati la un specialist avocat sa functionar la cadastru care va poate lamuri temeinic pentru ca proceduura nu este asa simpla. Succes

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoaterea unui teren din circuitul agricol ContSters57637 ContSters57637 Stie cineva cat dureaza scoaterea unui teren din circuitul agricol si care sunt pasii de urmat? Multumesc anticipat si astept cu interes un raspuns de la voi. (vezi toată discuția)
Schimbare categorie de folosinta teren intravilan pasune in curti contructii SaraDenisa SaraDenisa Buna seara. Detin un teren intravilan care are trecut in cartea funciara la categoria de folosinta ; pasune. As dori sa schimb categoria de folosinta in curti ... (vezi toată discuția)