Dosarul a fost trimis in rejudecare catre Judecatoria Cornetu. Acesta nu a fost inca inregistrat la aceasta judecatorie. Daca se inregistra va anuntam. In rejudecare, veti fi si dumneavoastra parte, si se va dezbate succesiunea si in contradictoriu cu dumneavoastra, urmand sa facem dovada, cu martori a faptului ca ati acceptat in termen de 6 luni de la deces mostenirea. Nu avem inca nici un numar de dosar; in momentul in care vom primi citatie va vom anunta.
Am luat pronuntarea de la Tribunal. A admis recursul si a trimis cauza spre rejudecare la Cornetu. Este un succes imens. Asta inseamna ca se reia judecata de la Cornetu, instanta fiind obligata sa ia in considerare toti fratii care vin la mostenire. In momentul in care se va trimite spre rejudecare, va trebui sa facem o cerere reconventionala. Daca doriti sa va reprezentam va trebui incheiat un nou contract de asistenta.
Va multumesc mult pentru raspuns domnule avocat, nelamurirea mea consta in faptul ca in primul rind sa savirsit o ilegalitate prin ne-anuntarea tuturor rudelor parte la succesiune si in al doilea rind faptul ca producinduse aceasta ilegalitate noi ar trebui sa asteptam si sa fim tiriti prin tribunale, iar in acest timp alte persoane beneficiind si profitind de pe urma acestor ilegalitati, aici fiind vorba de o suprafata de teren: 2 ha, cit si o parte din casa bunicilor + terenul aferent.
Nu stiu cum se procedeaza in Romania referitor la relatia 'Client-Avocat', insa in Canada, fiind in cunostinta de cauza(cistigind un proces), avocatul care ma reprezenta, ma tinea la curent prin posta (oficial), cu fiecare pas facut in evolutia cazului meu si de asemenea si cu chitantele privind cheltuielile referente, onorariul (%),+ cheltuielile fiind achitate la sfirsitul procesului.
Pentru mine este greu de crezut sa nu ai un No. de dosar care sa dovedeasca si sa arate evolutia cazului tau.
Va rog daca se poate sa ma lamuriti in privinta plingeri penale impotriva celor care au facut sa impiedice participarea la succesiune a noastra.
Mai jos aveti raspunsul avocatei noastre, referitor la evolutia acestui caz, eu neavind nici la aceasta data un nr de dosar unde as' putea identifica acest caz:
Dosarul a fost trimis in rejudecare catre Judecatoria Cornetu. Acesta nu a fost inca inregistrat la aceasta judecatorie. Daca se inregistra va anuntam. In rejudecare, veti fi si dumneavoastra parte, si se va dezbate succesiunea si in contradictoriu cu dumneavoastra, urmand sa facem dovada, cu martori a faptului ca ati acceptat in termen de 6 luni de la deces mostenirea. Nu avem inca nici un numar de dosar; in momentul in care vom primi citatie va vom anunta.
Am luat pronuntarea de la Tribunal. A admis recursul si a trimis cauza spre rejudecare la Cornetu. Este un succes imens. Asta inseamna ca se reia judecata de la Cornetu, instanta fiind obligata sa ia in considerare toti fratii care vin la mostenire. In momentul in care se va trimite spre rejudecare, va trebui sa facem o cerere reconventionala. Daca doriti sa va reprezentam va trebui incheiat un nou contract de asistenta.
Va doresc o seara placuta,
Paul Popovici.
~ final discuție ~