avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare cu executor judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

executare cu executor judecatoresc

am dat in judecata ANRP-ul pt a-mi da banii despagubire pe legea nr9 pt bunurile abandonate pe statul bulgar si am castigat in prima instanta., la tulcea. conform hotararii trebuie sa imi plateasca o suma de bani, au facut recurs si am castigat si acolo, la curtea de apel constanta. acum lamuriti-ma va rog, ce trebuie sa ma fac. mi s-au dat tot felul de sfaturi cum ca fiind irevocabila nu mai trebuie sa primesc acasa hartia cu hotararea. trebuie sa ma duc la constanta sa cer hotararea si apoi sa o investesc cu titlu executoriu dupa care sa ma duc cu ea la un executor judecatoresc ca sa ii silieasca sa imi dea banii si totodata sa calculeze si suma ce reprezinta penalitatile conform indicelui de inflatie?????? pe langa suma de bani am castigat si dreptul de penalitati conform indicelui de inflatie. pronuntarea finala a fost pe data de 30.11.2011, pe ce data ar trebui sa ma duc sa cer hotararea si sa fac ce am spus mai sus?!!! multumesc?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 7 Decembrie 2011
Puteti solicita un certificat de solutie de la Curtea de Apel, iar apoi sa mergeti cu hotararea instanrtei de la Tlcea la instanta si sa solicitati legalizarea acesteia si investirea cu formula executorie.
Apoi, va adresati unui executor judecatoresc pentru punerea in executare.
sa vad daca am inteles: cer un certificat de solutie de la curtea de apel constanta dupa care ma duc la tribunalul tulcea cu hotararea de la tulcea si o investesc cu titlu executoriu? pai curtea de apel constanta modifica prima hotarare de la tulcea prin aceea ca modifica termenul de la care se aplica penalitatile la suma datorata....in cazul asta nu trebuie investit hotararea de la curtea de apel constanta? si asta unde o fac la constanta sau pot si la tulcea?
O faceti la instanta care a pronuntat solutia de fond

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu executoriu sorincapitanescu sorincapitanescu Buna ziua, Am si eu o problema.:( In 25.11.2009 am castigat la Tribunalul Bucuresti (pe fond) un proces cu ANRP-Legea 290/2003.:D In 30.12.2009 ANRP a ... (vezi toată discuția)
termen in care trebuie platita sulta mgb1ro mgb1ro Va rog sa-mi raspundeti daca exista un termen in care trebuie platita sulta, in situatia in care nu este specificat in Hotararea judecatoreasca decat suma nu ... (vezi toată discuția)
Urgent.....! dana131 dana131 Va rog un ajutor din partea dumv, pentru a -mi recupera salariile castigate in instanta ce trebuie sa fac mai departe ?ce acte imi trebuiesc la executor ... (vezi toată discuția)