avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii OUG 118/2008
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

OUG 118/2008

Se refera la contributia de sanatate pe angajator , pentru CM crestere copil cu handicap?
Puteti sa ma ajutati un pic?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: maribel , utilizator 17:59, 30 Octombrie 2008
Se referă la contributia individuala de asigurari sociale de sanatate - deci a persoanei aflate in situatia legala de a beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului cu handicap, care se suporta de la bugetul de stat.
multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 10 Octombrie 2008
andad, utilizator
buna seara!
am si eu o intrebare:cat este salartiu mediu pe economie?
multumesc.
1550 lei
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot plati astfel incat sa beneficiez de indemnizatie pentru cresterea copilului? jolifille jolifille buna ziua Pot plati din mana pentru a beneficia de pensie, sanatate si vechime pe cartea de mnca, iar in caz ca fac un copil sa beneficiez de indemnizatie? ... (vezi toată discuția)
Plata contibutie cass pentru persoana fara venit CrisM81 CrisM81 Buna ziua, 1. As vrea sa stiu daca este posbil sa platesc contributia CAS in cazul in care nu mai sunt angajata de 5 luni de zile (am inteles ca se poate ... (vezi toată discuția)
Continuitate in munca Denidana Denidana Buna ziua, As dori sa stiu cum pot beneficia de continuitate in munca, in cazul in care mi se incheie contractul de munca si pana la inceperea altui ... (vezi toată discuția)