avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... cum se raspunde?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

cum se raspunde?

Administratorul unui SRL este in proces cu o alta firma. A primit intrebarile pentru proba cu interogatoriu. Cum trebuie sa raspunda la intrebari?Adica are voie pe langa raspunsul strict pe intrebare sa depuna si inscrisuri/documente care sa-i sustina raspunsul?Deasemenea daca intrebarea nu face parte din dosarul pricinei,poate spune ca nu are relevanta sau raspunde la ea si apoi adauga ca nu are relevanta? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: andral , utilizator 08:50, 8 Decembrie 2011
Sigur ca da. Poate veni cu probe in sprijinul raspunsului.
Multumesc mult pt. raspuns dar as vrea totusi sa va dau un exemplu.Daca intrebarea este:-recunoasteti ca ....../saueste adevarat ca.......... se va raspunde cuDA/NU recunosc ca........sauDA/NU este adevarat ca.................Va intreb acest lucru si datorita faptului ca intrebarea este pusa in asa fel incat in prima parte a intrebarii trebuie sa spui da sau recunosc iar in a doua parte a intrebarii se vine cu o a doua fraza (practic o a doua intrebare care te-ar facea sa te contrazici sau este vorba practic se face trimitere la un alt document sau situatie la care ar trebui sa raspunzi invers. Adica daca in prima parte a intrebari este DA in a doua parte a intrebarii trebuie sa spui Nu.Deasemenea as vrea sa va intreb daca deja am depus inscrisuri/documente la instanta le mai depun inca o data in spatele intrebarii sau fac trimitere si spun ca le-am depus deja.Nu stiu daca m-am facut inteles.Multumesc!
raspundeti pur si simplu fara sa va incurcati in explicatii ''pompoase'' ...
nu se va raspunde cu explicatii "pompoase" dar totusi ati putea fi mai explicit. Am dori ca raspunsul sa fie cel corect si sa nu poata fi interpretat.Ati putea sa-mi dati un exemplu? dati-mi va rog o intrebare si un raspuns dintr-o speta,ca sa-mi dau seama cam cum trebuie sa fie raspunsul.Va rog!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum trebuie sa fie raspunsul? andral andral ICum trebuie sa fie formulate raspunsurile la proba cu interogatoriu? Trebuie raspuns scurt cu DA sau NU ,RECUNOSC,NU RECUNOSC sau trebuie aduse si explicatii ... (vezi toată discuția)
Amator: cum se face un interogatoriu pt a fi depus in instanta Balaurul Balaurul Buna ziua, Sunt un amator în procedurile unui proces. Oricum intr-o cauza nesemnificativa ma reprezint EU (nu am avocat) imi spuneti si mie principalele idei ... (vezi toată discuția)
Citatie in care se mentioneaza ca se face interogatoriu marinela_09 marinela_09 Buna ziua, am primit o citatie de la judecatorie, cum ca trebuie sa ma prezint personal la interogatoriu. Sunt cu fostul sot in proces de vizitare minor. ... (vezi toată discuția)