avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 573 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale ce trebuie sa fac in cazul acesta ?
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

ce trebuie sa fac in cazul acesta ?

am avut o masina marca dacia pe care a vanduto socrumio prin ani 90,masina aveam numar vechi nu era imatriculata cu numar nou avea 5 dj 0000,masina era pe numele meu inregistrata la taxe si impozite iar eu nam mai umblat dupa masina din cauza ca am fost plecat din tara iar acum am o gramada de amenzi loate de cei la care sa perindat masina si impozitul la ea ce as putea sa fac sa scap de aceasta masina? nu dispun de niciun act al ei nu am nimic de la ea ce trebuie sa fac? astept pareri!
Cel mai recent răspuns: CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 , Traducator autorizat 19:57, 8 Decembrie 2011
trebuie radiata dar fara acte de proprietate nu aveti cum.
in alta ordine de idei, vestea proasta este ca va trebui sa platiti amenzile ptr masina figura pe numele dvs
Ultima modificare: Joi, 8 Decembrie 2011
CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109, Traducator autorizat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa falsa floryn24 floryn24 salut sunt florin din buc si am o mare problema ,pe data de 17.10.2010 am cumparat o masina un w golf RO am facut contract de vanzare cumparare iar dupa ... (vezi toată discuția)
Radiere masina branea branea Buna Xiua in urma cu 5 ani am instarinat o masina care era trecuta pe numele meu unei cunostinte, urmand ca aceasta sa achite taxele gen impozit, rovigneta, ... (vezi toată discuția)
Un ajutor va rog frumos Mlucian Mlucian Buna ziua, sunt propietarul unei masini pe care am schimbato in anul 2013 luna octombrie cu alta masina unei persoane.noul propietar peste o perioada a ... (vezi toată discuția)