am nevoie de un raspuns de la dumneavoastra sau oricine ma poate ajuta cu un raspuns la problema mea,in luna iulie 07/2012 imi va expira buletinul ,de sarbatori voi merge acasa(locuiesc in italia)si vreau sa imi schimb buletinul voi putea cu cateva luni inainte?aceasta a fost prima intrebare urmatoarea este sunt casatorita ,sotul avand inaintea casatorie o garsoniera care este pe numele lui eu am domiciliul acolo in buletin in acest moment intrebarea mea este ,,pot schimba buletinul fara prezenta sotului?el ramane in italia
E drept, ca urmare a expirarii nu se poate depune dosarul mai devreme de 180 de zile. Dar actul de identitate poate fi schimbat si ca urmare a deteriorarii, schimbarii fizionomiei, plus alte motive.
Va recomand sa luati declaratia de primire in spatiu data la Ambasada/Consulat dupa ultimele discutii cu cei de la Bucuresti nu se mai poate face carte de identitate fara acordul proprietarului. Doar daca proprietarul e decedat se mai pot face acele verificari cu politistul de ordine publica. Si, ca sa nu va treziti ca faceti o carte provizorie cu care nu puteti trece granita si care e valabila doar 1 an mai bine luati si declaratia sotului.
Schimbare buletin
cddamian
Buna ziua ! Buletinul meu e pe cale sa expire , de un an de zile locuiesc in olanda insa fara a fi luat in spatiu . Pentru a schimba buletinul ce acte imi sunt ... (vezi toată discuția)