avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Transport marfa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Transport marfa

O cunostinta lucreaza ca sofer la o firma de transport marfuri. Masina e sigilata la incarcare si desigilata la descarcare. Se fac doua-trei sau mai multe descarcari si se resigileaza de fiecare data. Intrebarea mea este, in ce masura soferul poate fi tras la raspundere pentru o eventuala lipsa de marfa? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 12 Decembrie 2011
Marfa pe care o transporta o are in gestiune sau este doar angajat sofer? ... nu poate fi tras la raspundere decat daca pe timpul transportului se constata ca masina a fost desigilata ...
Este angajat doar sofer,iar la destinatie sigiliul era intact.
LauraPaler a scris:

Este angajat doar sofer,iar la destinatie sigiliul era intact.

In aceste conditii nu poate fi tras la raspundere ... chiar daca se incearca acuzarea acestuia, cel face face o astfel de afirmatie trebuie s-o dovedeasca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din containere tlsemiland tlsemiland Buna ziua , Vreau si eu lamuriri intr-un caz care imi afecteaza cariera . In cazul in care eu trimit un container gol pe camion la incarcare in locul A , ... (vezi toată discuția)
Lipsa marfa la un transport popa diana popa diana Va rog am nevoie de ajutor. Avem o comanda de transport de la un client-casa de expeditie cu care am lucrat de mai multe ori pt o cantitate de marfa de 1 ... (vezi toată discuția)
Modificare comanda transport hiqtrans hiqtrans Buna ziua. Numele meu este florin si detin o societate de transport intern si international de marfuri. Am facut un transport franta romania conform unei ... (vezi toată discuția)