avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Transformare post functie publica vacanta in post ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Transformare post functie publica vacanta in post contractual

Buna ziua. As vrea sa stiu daca se poate transforma o functie publica vacanta intr-o functie in regim contractual si care ar fi baza legala. Conform art. 107, alin. (1), lit. b, respectiv art. 111, alin. (5)? Sau aceste prevederi se refera doar la modificarea calitatii posturilor ocupate?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters233010 , utilizator 09:55, 14 Decembrie 2011
alin. 5 al art. 111 este in prezent abrogat.
altfel, daca se constata ca activitatile coresp. postuluie, nu presupun exercitarea prerogativelor de putere publica...se poate. :)
TRANSFORMAREA UNEI FP VACANTE IN FUNCTIE CONTRACTUALA SE FACE DUPA CONSTATAREA CA NU INDEPLINESTE ATRIBUTII DE PUTERE PUBLICA POTRIVIT ART.2 ALIN.(3), CU AVIZUL ANFP CONF ART.107 ALIN.(1) LIT.A), DATORITA FIE FAPTULUI CA STRUCTURA DE FUNCTII PUBLICE A SUFERIT MODIFICARI
Ultima modificare: Miercuri, 14 Decembrie 2011
ContSters233010, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana contractual si nu functionar public egv egv in prezent sunt functionar public la o primarie si as dori sa devin persoana contractuala pentru a avea mai multe joburi.deoarece sunt multe cheltuieli in ... (vezi toată discuția)
Din personal contractual, functionar public zoard zoard Buna ziua ! Sunt angajat la o primarie comunala, din 2008 referent III, personal contractual, cu un salariu de 648 lei, dupa 1 ian 2010, conform Legii ... (vezi toată discuția)
Transformarea personalului contractual in functionari publici diminuarea salariului cirus cirus transformarea personalului contractual in functionari publici- diminuarea salariului. In urma unei masuri a guvernului am inteles ca personalul contractual ... (vezi toată discuția)