buna ziua . va rog sa imi spuneti daca sunt admise ca probe pentru divort inregistrarile audio din care riese ca sunt amenintata si jignita de catre sot si daca mai am nevoie de martori in acest caz.
va multumesc
Cum am mai spus asemenea probe sunt prevazute foarte clar in lege. Nu conteaza ce contin acele dovezi atata timp cat acestea au fost efectuate fara o avizare. NU SUNT ACCEPTATE. Bine avocati o sa zica ...altceva tocmai prin faptul de a trage de timp si a scoate cat mai multi bani de la client din pacate. MAI ALES DACA SUNT FACUTE CU TELEFONUL DAR SI CELELATE. Legea e clara in acest sens.
Stiti cum e? 1+1 fac 2 si aici si in America si in Africa CLAR. Noi ne judecam cu ZEII. O instanta poate accepta una nu . Una da o hotarare alta o hotarare opusa si asa mai departe. E greu in domeniu, mult mai usor e in matematica :))))
Poate dupa ce se vor inmulti crimele domestice, atunci se va schimba legea si la noi si astfel de amenintari vor fi luate in calcul.... eu chiar nu pot sa inteleg legile astea ale noastre si statul care nu iti ofera nici cea mai mica protectie,... Sunt foarte revoltata [entru ca si eu ma aflu in aceeasi situatie + un copil minor care e traumatizat de eceste amenintari si jigniri repetate... si nimeni nu face nimic... multumim