avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1202 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Fisier calcul intretinere la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Fisier calcul intretinere la bloc

Are cineva vreun fisier xls pentru calculul intretinerii?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 00:00, 10 Decembrie 2011
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
naejcon, utilizator
Se poate sa-mi trimiteti fisierul ca attach la un mesaj privat pentru ca desi mi-am creat cont i-mi spune ca nu am permisiunea la acest fisier.
Multumesc!
Poate ca i-o fi trecut perioada de gratuitate.
Asemenea fisiere, aplicatii, se platesc sau se fac personal.
Cu toate ca nu este un model perfect din punctul meu de vedere, l-am postat la "Documente utile", in partea dreapta a acestei pagini.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formula calcul penalizari jepilor12 jepilor12 Buna ziua, Va trimit o solicitare pentru o formula de calcul a penalizarilor pentru listele de plata ale unei asociatii de proprietari. Teoria este destul de ... (vezi toată discuția)
Contabilitate netia netia va rog daca are cineva formularul tipizat fara regim special de \"Decont de cheltuieli\" nu o gasesc pe net NU \"Ordinul de deplasare\",trimiteti-mi pe adresa ... (vezi toată discuția)
Doresc model statut , acord si act constitutiv asociatie proprietari Ginulici Ginulici Buna ziua, As avea nevoie de un model de statut , acord si act constitutiv asociatie proprietari actual. Multumesc frumos. (vezi toată discuția)