avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1191 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale amenda pentru nedepunerea declaratiei 100
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

amenda pentru nedepunerea declaratiei 100

Buna ziua, daca s-a primit o amenda pt nedepunerea declaratiei 100, fapt ce s-a consemnat in procesul verbal in care scrie ca se poate face plangere in termen de 15 zile de la data inmanarii sau comunicarii PV . Intrebarea este acele 15 zile sunt considerate cele lucratoare sau toate zilele in cuantum de 15, fiindca in procesul verbal nu se mentioneaza doar " in termen de 15 zile de la data inmanarii/ comunicarii pv.

Mai mult decat atat, aceasta amenda nu este intemeiata deoarece, declaratia s-a depus insa a fost intocmita gresit, motiv pt care se doreste contestarea acestui proces verbal

Multumesc
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:36, 9 Decembrie 2011
Termenul e de zile calendaristice, nu lucratoare.
Cat despre cealalta parte a comentariului, dumneavostra, depinde ce ati gresit. Daca ati gresit o cifra la un impozit sau ati gresit ceva care la ei duce la nevizualizarea acelei declaratii deloc, asa gresita cum e ea.
Ultima modificare: Vineri, 9 Decembrie 2011
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comerciala Ramona1982 Ramona1982 unei societati comerciale i s-a dat un proces-verbal prin care este amendata cu suma de 1000 ei pentru nedepunerea şi neplata la termen a cotizatiilor catre ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal itm blitzmate blitzmate Buna ziua Am primit o amenda de 30000ron de la ITM pentru 3 muncitori care au declarat ca lucreaza la firma mea... lucru neadevarat, firma fiind inchisa ... (vezi toată discuția)
15 zile calendaristice s-au 15 zile lucratoare? Pantii Pantii Am primit o amenda de circulatie,iar cele 2 zile lucratoare erau taiate si trecute 15.,Bazanduma pe faptul ca am, timp sa o platesc in cele 15 zile lucratoare ... (vezi toată discuția)