ContSters165075 
	    	Utilizator

ContSters165075 
	    	Utilizator	    

DARSHAN 
	    	Utilizator

DARSHAN 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 DARSHAN	                   

CE ESTE UN SUPLIMENT LA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR?FAC PRECIZAREA CA CERTIFICATUL ESTE EMIS IN 1992,DUPA MOARTEA TATALUI,UNDE SORA A RENUNTAT LA ... (vezi toată discuția)
	                    DARSHAN	                   

CE ESTE UN SUPLIMENT LA CERTIFICATUL DE MOSTENITOR?FAC PRECIZAREA CA CERTIFICATUL ESTE EMIS IN 1992,DUPA MOARTEA TATALUI,UNDE SORA A RENUNTAT LA ... (vezi toată discuția)

DARSHAN	                   

Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)
	                    DARSHAN	                   

Buna ziua .Am si eu o problema;mama a decedat de curind,relatiile cu sora nu sunt cordiale.eu detin un certificat de mostenitor dupa tata unde eu am 3/4 iar ... (vezi toată discuția)

MariusEmilian	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine!
Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)
	                    MariusEmilian	                   

Buna ziua, 
Va rog sa ma ajutati in descifrarea unei situatii mult prea stufoase pentru mine!
Scopul final al expunerii este intentia de a face ... (vezi toată discuția)