avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act de proprietate

in urma cu 2 saptamani am primit de la primarie o circulara prin care era chemat tata la primaria unui oras din alt judet sa ridice actul de proprietate al unui teren. prezentandu-se acolo, secretarul acelei primarii ne-au cerut certificatul de deces. s-a procurat acest act doar ca acum, s-a cerut actul de succesiune. din cate am aflat, pt a demara succesiune ai nevoie chiar de actul de proprietate pe care primaria, secretarul acelei primarii nu vrea sa ni-l dea... in acest caz, ce mai ramane de facut? ce putem face sa luam acel act si de a vinde terenul? si pt vinderea acelui teren este necesara succesiunea?
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: luciana87 , utilizator 16:25, 11 Decembrie 2011
va multumesc mult.... o sa va tin la curent...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anexa 24 AlexTP AlexTP Dorin să facem succesiunea pe un teren extravilan, pe titlul de proprietate sunt 4 moștenitori la care se împart 4 hectare. Unul din ei este bunicul și am ... (vezi toată discuția)
Cum trebuie formulata cererea catre primar? Gabriela Negrut Gabriela Negrut Vreau sa depun o cerere la primarie ,prin care sa solicit eliberarea actelor asupra unui teren, pe care l-a mostenit tatal meu, de la fratele sau,cu precizarea ... (vezi toată discuția)
Cum devin proprietar pe terenul unde am casa amplasata? sinad sinad Buna ziua! Vin la dvs. cu o mare rugaminte si daca se poate sa imi raspundeti. Eu si fratele meu suntem mostenitori ai tatalui meu care a murit in urma cu ... (vezi toată discuția)