avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme repetate cu auto nou in garantie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme repetate cu auto nou in garantie

Buna seara! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua de la Tiriac Auto. In luna martie 2011 mi-a aparut in bord eroare Power Steering Malfunction cu avertizare ESP, am fost la tester, a gadilat un senzor si gata. In luna Iulie 2011 a aparut iar aceeasi eroare, de data asta mi-au schimbat acel senzor. In luna decembrie 2011 a aparut iar eroarea am fost pe 08.12 si au recalibrat acel senzor, iar astazi 11.12 mi-a aparut iar aceasi eroare. Va rog sa ma indrumati cu ce as putea face. Mentionez ca reviziile sunt facute la termen, masina are 40000 Km, iar toate interventiile si reviziile au fost facute la acelasi service Tiriac Auto.
Ce pot face pt ca expira garantia iar eu raman cu problema nerezolvata?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Insurance Logistics Team , Consultant asigurari 00:30, 12 Decembrie 2011
In mod normal acestea sunt intrebari pe care trebuie sa le puneti tehnicienilor de la service. Daca ei nu va pot ajuta nu vad cum am putea noi. Oricum aveti garantie pe ultima factura deci nu are legatura cu garantia masinii. Folositi garantia lucrarii.... si eventual .... schimbati service-ul daca este cazul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitatea schimbarii autoturismului in perioada de garantie! mass mass Buna ziua! Va rog sa ma indrumati intr-o problema! Este vorba despre o masina Ford Focus luata in august 2010 noua. - In luna ianuarie 2011 am sesizat ... (vezi toată discuția)
Schimbare auto in perioada garantiei Mella87 Mella87 Buna ziua! Am si eu o problema. Am achizitionat in iulie 2012 in sistem leasing (preluare de leasing) auto ford mondeo care avea in bors afisaul \\\\"engine ... (vezi toată discuția)
Schimbare masina mihu_lucian mihu_lucian Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii se poate cere schimbarea unei masini (sau restituirea contravalorii), achizitionata noua, la care au aparut prea ... (vezi toată discuția)