avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabil
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabil

neata,va rog sa imi da-ti si mie un raspuns exact daca s-a schimbat ceva la darile catre bugetul de stat pentru contabil ,ca mie mi-a pus banii in plus sa dau la stat si nu stiu de ce?
Cel mai recent răspuns: Diana ionela Timoscov , Consultant fiscal 08:28, 12 Decembrie 2011
Aveti carte de munca sau contract de prestari servicii? In ambele cazuri se retine Somaj 0,5%,contributia la pensii - 10,2%, contributia la sanatate - 5,2% .Daca aveti carte de munca din ce rezulta se scade deducerea de baza dupa care se aplica impozitul pe salarii - 16% Iar daca avaeti contract de prestari servicii atunci retinerile ar fi la fel cu exceptia deducerii suplimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta privind veniturile si impozitul retinut la sursa Andreibazavei Andreibazavei Am lucrat la o firma cu contract de doua ore, dupa ce am incheiat contractul mi s-a dat o adeverinta privind veniturile si impozitul retinut la sursa. In ... (vezi toată discuția)
Interzicerea retinerii cotizatiei pentru sindicat pe statul de plata...legal? arhontele arhontele 1.Are dreptul Ministerul sa intervina in raportul juridic dintre un angajat si angajator pentru a interzice retinerea cotizatiei sindicale? 2.Codul Fiscal nu ... (vezi toată discuția)
Impozit platit de angajator Bogdan2009 Bogdan2009 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine pentru un salariu BRUT de 850 RON cat este salariul net si cat plateste ANGAJATORUL la stat. Mentionez ca nu exista copii ... (vezi toată discuția)