avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Demisie
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Demisie

Am o profesoara care nu isi face treaba.Deschide fel de fel de subiecte care nu au tangenta cu lectia si asta se intampla in fiecare ora.Acestea pe langa faptul ca intarzaie la ora si vine pe la si jumatate.Incerc sa o dau acest semestru jos de la catedra si vreau sa stiu cui ma adresez si care dovezi sunt acceptate.Spuneti,cei care se pricep,dovezile destul de puternice incat sa-si dea demisia.Ma zbat cu acest lucru deoarece obiectul care il preda este limba romana iar in 2012 dau bacul.
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 14:35, 12 Decembrie 2011
Vai de bietii profesori, au ajuns bataia de joc a elevilor...

In loc sa ''te zbati'' sa faci rau unui om mai bine te-ai concentra pe examenul care te asteapta.
O sa inchid subiectul si te rog pe forumul Avocatnet sa nu mai cauti sfaturi de genul acesta.

Spor la invatat si succes la bac :luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a. de curând ... 0711Maria 0711Maria Bună ziua, fiica mea e eleva eminenta în clasa a 5 a.De curând am avut probleme cu doamna prof. de limba romana.A avut test și caietele fiicei mele erau pe ... (vezi toată discuția)
Emininke! Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Expresia \\"emininke\\" ii apartine domnului Caragiale (o mica observatie: d-voastra ati observat obiceiul suparator de a nu-i mai prenumi domn ori ... (vezi toată discuția)
Camere de filmat bac doar intr-un judet andrei12345 andrei12345 Buna ziua! In ultima perioada au fost nenumarate discutii privind bacalaureatul din acest an. In judetul Botosani, Inspectoratul Scolar Judetean a hotarat ... (vezi toată discuția)