Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

ContSters232954 
	    	Utilizator

ContSters232954 
	    	Utilizator	    

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Oanamed	                   

Buna ziua! 
As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)
	                    Oanamed	                   

Buna ziua! 
As dori sa va intreb despre drepturile absolventilor de medicina la somaj. Am aflat ca exista un regim special pentru noi, adica nu avem dreptul ... (vezi toată discuția)

adina_md	                   

Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)
	                    adina_md	                   

Buna ziua!am o intrebare legata de dreptul la ajutorul de somaj acordat absolventilor de studii superioare din 2009. mai precis, am terminat medicina in ... (vezi toată discuția)

OmarP	                   

Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers.
Am terminat ... (vezi toată discuția)
	                    OmarP	                   

Am incercat sa studiez problema, insa nu am gasit un raspuns exact. Pentru fiecare raspuns afirmativ am gasit cel putin unul negativ, si invers.
Am terminat ... (vezi toată discuția)