avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 310 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Accident munca germania
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Accident munca germania

Buna ziua.as dori o informatie.am avut un accident de munca in germania acum 2 luni si jumatate.am stat in spital 9 sapt.5sapt in klinica care m-a operat si inca 4 sapt in alta klinica pt reabilitare.mentionez ca diagnosticul a fost FRACTURA DE COLOANA:m-a operat si pe 2 inele mi-au pus fixatoare interne de plastic pe o distanta de 10 cm iar unde era fracturat mi-au pus un fel de ciment..acum nu mai pot sa ma rotesc si nici apleca ca inainte.cu cine pot lua legatura aici in germania(avocat).va multumesc
Cel mai recent răspuns: rodica_post , utilizator 11:48, 19 Decembrie 2011
poate sa ma ajute cineva cu un raspuns?
Interventie moderator:

Aveti putina rabdare, o sa va raspunda cineva care se pricepe, un specialist in domeniu.
Pe dvs va intereseaza sa va recomandam un avocat din Germania fara sa stim nici zona in care va aflati ? Mai repede va informati dvs fiind acolo.
In privinta recuperarii, medicii ce zic ? poate e prea curand sa va miscati ca inainte dupa o fractura
Nu ati specificat in ce conditii lucrati in Germania. Daca aveti un contract de munca cu detasare din Romania, sau sunteti pe cont propriu cu sau fara CIM.
Se vorbeste depre un acc. de munca, in situatia in care aveti un angajator care respecta legislatia europeana de securitate si sanatate in munca : instructaje generale si periodice, cu documentele respective completate la zi, acorda mat. de protectie, are asigurari de acc. de munca etc.
Daca doriti un raspuns complet, va rog sa dati si dvs. lamuririle necesare.
in germania am lucrat in abator.am contract de munca semnat aici nu in romania pe o perioada de 1 an(pana pe 1 mai 2012).in actele eliberate de la spital se specifica ca a fost accident de munca.cand s-a intamplat accidentul a venit si politia dar si politia toll care se ocupa de asa ceva.in momentul cand s-a intamplat accidentul nu aveam protectia muncii semnata.abia a 2-a zii s-a semnat de ceilalti angajati.

Alte discuții în legătură

Transferul drepturilor de asigurari sociale in hu godspeed godspeed Un cuplu de medici ( actualmente in varsta de 50 ani)din RO emigreaza in Ungaria dupa un stagiu de cotizare de 7 ani in sistemul pe pensii RO. Obtin cetatenia ... (vezi toată discuția)
Stabilire parinti batrini in germania la copil clementa clementa Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca si cum e posibil sa ne stabilim la fiica noastra in Germania fiindca suntem batrini si bolnavi.Mentionez ca fiica are ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie dina2015 dina2015 Se poate transfera pensia din Romania direct in SUA? Daca transferul este posibil, am vrea o informatie; la cine sa ne adresam, ce formulare trebuiesc ... (vezi toată discuția)