avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... inspector SSM
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

inspector SSM

Buna ziua

As dori sa stiu daca o persoana cu studii tehnice medii (PFA) poate face activitatea de serviu extern de SSM. Exista o modalitate?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 21:12, 15 Decembrie 2011
Pentru a fi Serviciu extern de SSM trebuie sa va autorizati conform prevederilor HG 1425/2006 completata si modificata cu HG 955/2010 Asta daca vreti sa nu aveti probleme la controalele pe care le fac inspectorii ITM la societatile cu care ati incheia contracte de prestari servicii.
m_789 a scris:

Buna ziua

As dori sa stiu daca o persoana cu studii tehnice medii (PFA) poate face activitatea de serviu extern de SSM. Exista o modalitate?
Multumesc

nu. Aveti nevoie de studii superioare, in cazul PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ssm ContSters193759 ContSters193759 Buna ziua, Va scriu pentru ca sunt niste nelamuriri referitoare la cateva prevederi ale HG 1425/2006: - potrivit prevederilor art. 14/b din HG 1425/2006, ... (vezi toată discuția)
Inspector protectia muncii Nicoleta Miu Nicoleta Miu cf noilor reglementari al codului muncii,daca am diploma de inspector protectia muncii, am dreptul de a lucra la mai multe firme, cu 2-3 ore, ce trebuie sa fac ... (vezi toată discuția)
Abilitare serviciu extern ssm sorincristea13 sorincristea13 Sunt absolvent al Universitatea Lucian Blaga Fac. de drept-licentiat in drept studii universitare de lunga durata Masterand in securitate sanatate si relatii ... (vezi toată discuția)