avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare

Am o mica problema, acum 3 zile mi-am dat demisia din compania unde lucram, ultima zi lucrata era ziua de 9-vinerea, iar demisia era datata cu 10-sambata. Aceasta a fost aproata de seful direct si trimisa prin email la HR. In urma discutiilor cu unul dintre sefi "mai mari", mi s-a oferit un alt post mult mai avantajos si am decis sa raman. Problema consta in faptul ca cei de la HR mi-au zis ca trebuie sa stau "pe bara" pana la sfarsitul lunii pentru ca demisia a fost inreistrata si nu au cum sa imi redeschida contractul de munca au sa faca altul in aceeasi luna....este adevarat???
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: d_ni3l , utilizator 20:09, 12 Decembrie 2011
d_ni3l a scris:

asta iam cerut si eu un nou contract pe noul post dar HR a zis ca cei de la ITM nu acepta angajare in aceeasi luna...?!

Este una dintre cele mai mari aberati auzite vreodata ... spuneti-le celor de la HR ca ati vorbit la ITM si ca ei nu au sustinut asa ceva , intrucat nu exista baza legala pentru afirmatia facuta.
MULTUMESC!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat ... Ghio86 Ghio86 Dacă am trimis demisia în scris către angajator fiind presat/forțat de superiorul direct sa.o scriu dar nu a fost încă înregistrată în sistemul hr al ... (vezi toată discuția)
Rog lamuriri Doina Elena Doina Elena Un angajat, a venit azi, 13.03.2012 si a facut cerere \"de incetare a contractului de munca, in baza art. 81 din CM\" incepand cu data de 13.03.2012. Cererea ... (vezi toată discuția)
Demisie dana manea dana manea Daca mi-am pus demisia mai pot reveni asupra ei? Sunt personal contractual . (vezi toată discuția)