avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... contestatie proces verbal
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

contestatie proces verbal

Buna ziua, am primit o amenda pentru tulburarea linistii publice (art 2 pct 28 - legea nr 61/1991) in valoare de 700 ron, considerand ca e exagerata am depus contestatie, la prima infatisare mi sa acceptat proba testimoniala, dupa aceasta a inceput circul.. :) am primit citatie sa ma prezint la a doua infatisare pe 30.09 .. in 30 am fost la tribunal si am constatat ca nu apar pe nici o lista .. ma intorc linistit acasa .. dupa 3 zile primesc acasa sentinta de la tribunal .. in 29.09 instanta a hotarat respingerea cereri mele judecandu-ma in lipsa .. =D>
As dori sa va intreb ce e de facut?
Multumesc anticipat.
Puteti face recurs impotriva sentintei invocind dispozitiile art. 304 pct. 5 din Codul de procedura civila
Atacati sentinta cu recurs avand grija sa nu depasiti termenul de 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs??rog raspuns claudia_koteles claudia_koteles buna, - am avut un proces si am facut recurs impotriva sentintei, totodata am depus si o completare si lamurire a dispozitivului in acest termen.Ni s-a ... (vezi toată discuția)
Modificare ,casare sentinta aser aser Va rog sa-mi explicati - prin ce difera \" modificarea \" unei sentinte de\" casarea \"sa -in care din cele doua se poate respinge cererea de chemare in ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda contraventionala pentru tulburarea linistii publice cristina227 cristina227 Buna ziua, Am primit o amenda pentru tulburarea linistii publice pentru ca am fost la un amic acasa care a dat muzica tare. Adevarul e ca nici nu voiam sa fiu ... (vezi toată discuția)