avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1766 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Cursul de schimb şi piaţa ... Cotatii valutare - cand si cum le calculeaza bancile?
Discuție deschisă în Cursul de schimb şi piaţa monetară

Cotatii valutare - cand si cum le calculeaza bancile?

Cum si cand calculeaza bancile comerciale cotatiile valutare zilnice?
Cel mai recent răspuns: cretzustancu , utilizator 13:41, 13 Decembrie 2011
Bancile calculeaza cotatii de vazare si de cumparare a valutelor. Aceste cotatii se calculeaza si se stabilesc in orice moment al zilei.
Pe baza acestor cotatii, mai bine spus pe baza celor de la ora 13 in fiecare zi BNR calculeaza cotatia oficiala.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata monede diferite achizitie imobil misc misc Buna ziua! Vreau sa achizitionez un imobil prin credit ipotecar in lei. Pretul imobilului este in EUR, Vanzatorul insista sa i se vireze banii in EUR, insa eu ... (vezi toată discuția)
Plata in lei, contravaloare in euro - la ce curs se echivaleaza? eagle_free eagle_free Buna ziua, Am si eu o problema cu o plata in lei pentru contravaloarea unei sume datorate in euro, efectuata in baza urmatoarei clauze din ... (vezi toată discuția)
Transformarea in ron apreturilor afisate in euro cretzustancu cretzustancu Buna seara Am nevoie de ajutor pentru a evita o eventuala tentativa de inselatorie. Vreau sa cumpar o masina noua al carei pret este afisat in euro. Eu am ... (vezi toată discuția)