sesizati parchetul si politia pe aspectele mentionate. asta nu insemana ca cercetarea disciplinara nu-si produce efectele.....pana nu ii condamna definitiv si irevocabil in penal...
Intr-adevar isi produce efectele. Verific inginereste doar daca nu sunt eu nebun. Din experienta, autoritatile ce se ocupa de penal nu rezolva absolut nimic de acest gen, inclusiv marturia mincinoasa in fata instantei de judecata, sub juramant
@Aldea Ioana, am facut deja plangere la CNCD de mai multe ori, si au zis ca nu exista nici o discriminare, cand discriminarea in acest caz e mai evidenta decat o galeata de apa glaciara ce ti-e turnata in crestet. N-am avut timp sa sesizez omologii europeni despre "activitatea" CNCD inca. Se plangea o doamna ca s-a desfiintat ANES, dar garantez ca e mai bine asa... oricum cei din ANES au fost propusi politic si angajati la CNCD in consiliu
Curtea de Apel Bucuresti s-a spalat pe maini de cazul meu pe sistemul Pilat din Pont (oricum tot la ei ajung peste 2-3 ani daca nu ma decid sa le fac cerere de rezectie intre timp dupa ce vad hotararea judecatoreasca), si noul proces in fond incepe de abia la anul.