avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Garantie de buna executie conform HG 1045/2011
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Garantie de buna executie conform HG 1045/2011

HG.1045/2011 modifica art.90 alin (3) din HG 925/2006.
Exprimarea nu mi se pare foarte clara si de aceea lansez urmatoarea intrebare: daca contractantul este dintr-un judet iar autoritatea contractanta este din alt judet la care Trezorerie se deschide contul de garantie de buna executie? La trezoreria din cadrul organului fiscal in administrarea caruia se afla contractantul sau la trezoreria din cadrul organului fiscal in administrarea caruia se afla autoritatea contractanta? Adica, contractantul SC TEST SRL din judetul X deschide cont de garantie la trezoreria din judetul Y al autoritatii contractante?
Va rog , daca se poate sa veniti cu o explicatie in acest sens.
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 13:13, 13 Decembrie 2011
Contractantul va deschide cont de garantie la trezoreria de care apartine, adica, asa cum spuneti dumneavoastra, "la trezoreria din cadrul organului fiscal in administrarea caruia se afla contractantul". E logic sa fie asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garantia de buna executie si derularea contractului Diurpaneus Diurpaneus Am câteva întrebări privind garanția de buna execuție a contractelor de achiziții publice, deoarece nu am găsit o reglementare legala clara ... (vezi toată discuția)
Persoana fizica independenta - modalitate de deschidere cont in trezorerie 123456am 123456am Buna ziua, va rugam sa ne ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste modalitatea prin care o persoana fizica independenta isi poate deschide un cont la ... (vezi toată discuția)
Garantie de buna executie darkvortex darkvortex Dechiderea contului de GBE aferent unui contract de lucrari cu o Unitate Administrativ Teritoriala ( Primariie ) se poate face la o banca comerciala sau la ... (vezi toată discuția)