avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1573 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reclamatie ITM, art.65
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reclamatie ITM, art.65

As avea nevoie de un sfat, va rog!

Mi-a fost comunicata instiintarea, ca conform deciziei 100 din data 01/10/2008 postul meu urmeaza a fi desfiintat si incepand cu data 04/10/2008 beneficiez de un preaviz de 20 zile lucratoare, dupa care urmeaza sa inceteze contractul individual de munca, in baza art.65, alin.1 din Codul Muncii. Am avertizat angajatorul ca o sa-i actionez in instanta, am primit raspuns ca o sa emitem alta decizie, ca sa scapam de tine oricum. Pe 10/10/2008 am primit salariul doar pe luna septembrie, nici vorba de salariul compensatoriu, avand in vedere ca nu ma mai primesc la munca pe perioada preavizului.
Din cat am inteles, cea ce mi s-a comunicat nu este decizie, nu pot ataca in instanta, as vrea sa depun reclamatie la ITM.
Aici este o problema, ce sa cer?
ITM poate obliga angajatorul sa emita decizia 100?
N-am cum sa ma inscriu la somaj?
Cel mai recent răspuns: arnoldgabriela , utilizator 20:18, 11 Martie 2010
Cand doamna de la personal imi da preavizul nu ar trebui sa ma instiinteze si ce drepturi am?Ea nu este un delegat al ITM?
1. Nu este delegat al ITM-ului acea doamna de la personal ....

2. Nu este obligatoriu sa va anunte ce drepturi aveti in conditiile in care se emite o in stiinatre de preaviz.
multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintare post si anunt de angajare pe acelas post pe site-ul companiei AdamIonescu AdamIonescu Buna ziua, Am primit instiintatea de preazviz din procedura de concediere colectiva (ulterior informarii sindicatului, ITM si ANOFM). In instiintarea de ... (vezi toată discuția)
Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)
Demisie cu preaviz sau nu!!! Cosmino Cosmino Companie:multinationala Domeniu:caen 9200-Jocuri de noroc;capital 100% privat; M-am angajat in mai 2008 pe postul de \"Atendant\" operator sala,apoi in ... (vezi toată discuția)