avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reincepere activitate dupa concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reincepere activitate dupa concediu crestere copil

Buna ziua
un salariat face cerere de reintoarcere la munca cu o saptamana intarziere dupa data la care trebuia efectiv sa se intoarca din concediu pentru crestere copil in varsta de 2 ani.Intre data cand copilul a facut 2 ani(01.11.2011) si data de 08.11.2011(data cand a solicitat intorcerea la munca) nu a prezentat concediu medical sau o alta justificare .
Ce poate face angajatorul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 13 Decembrie 2011
Il puneti sa refaca cererea si il treceti in CFS sau faceti cercetare disciplinara pentru absente nemotivate.
In treceti nemotivat in perioada 01.11.2011 - 08.11.2011 ..daca doriti puteti proceda si la sanctionarea disciplinara a acestuia , in conditiile prevazute de lege sau de reg.intern pentru absente nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare demisie in revisal Alice_Georgiana Alice_Georgiana Buna ziua, Am un angajat care din luna februarie lipseste nemotivat iar azi primesc de la sefa mea cererea de incetare a activitatii cu data de 01.03.2011, ... (vezi toată discuția)
Salariata a nascut in 17 septembrie 2023, iar din punctul nostru de vedere ... ralucarosetti ralucarosetti Reintoarcere din Concediu crestere copil Buna ziua, Avem urmatoarea situatie: Salariata a nascut in 17 septembrie 2023, iar din punctul nostru de vedere, ... (vezi toată discuția)
Absente nemotivate dianapav dianapav Am situatii in care unii salariati nu vin o zi la serviciu. Nu au cerere de CO, CFS, nimic. Ar trebui sa il pontez nemotivat. Trebuie facuta toata procedura de ... (vezi toată discuția)