avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Reangajare dupã concediu de îngrijire a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Reangajare dupã concediu de îngrijire a copilului-stimulent de inserþie

Dacă o angajată care a avut contractul de muncă suspendat pe perioadă de un an pentru concediu de creştere îngrijire copil ,doreşte să se întoarcă la serviciu cu program part-time va beneficia de stimulent de inserţie.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:12, 13 Decembrie 2011
Numai daca se intoarce la serviciu inainte de implinirea varstei de 1 an. ...

OUG nr.111/2010, art. 7 (1) Persoanele care in perioada in care sunt indreptatite sa beneficieze de concediul pentru cresterea copilului si indemnizatia lunara prevazute la art. 2 alin. (1) lit. a) obtin venituri supuse impozitului prevazute la art. 3, inainte de implinirea de catre copil a varstei de un an, au dreptul la un stimulent de insertie in cuantum lunar de 500 lei pentru perioada ramasa pana la implinirea de catre copil a varstei de 2 ani.
......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa revin din concediu crestere copil simona-busuioc simona-busuioc Buna ziua, copilul meu implineste 1 an pe 06/07/2012, eu am optat pentru concediu ingrijire copil pe o perioada de 1 an. Intrebarea mea este , cand trebuie ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de insertie marius_denis marius_denis am optat pentru varianta de 1 an c.c.c. spuneti-mi, va rog, cu cate zile inainte de a implini copilul 1 an trebuie sa ma intorc la serviciu astfel incat sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului-500 roni cristigabitza cristigabitza Buna ziua. Eu nasc la sfarsitul lui aprilie 2012. Lucrez in invatamant,dar vreau sa nu intru in concediu post-natal de 2 ani,ci prefer sa merg la serviciu ... (vezi toată discuția)